

HOUSING MANAGEMENT ADVISORY BOARD

Date: Thursday, 16 August 2018 Time: 6.00pm, Location: Shimkent Room - Daneshill House, Danestrete Contact: Fungai Nyamukapa Email: fungai.nyamukapa@stevenage.gov.uk Tel: 01438242707

Members: Councillors: Philip Bibby (Chair), Sandra Barr, Lizzy Kelly, Lin Martin-Haugh and Sarah-Jane Potter

> Resident Members: Fiona Plumridge (Vice-Chair) (Tenant), Christine Anderson (Tenant), Kerry Gibson (Tenant), Jon Thurlow (Leaseholder), Len Saunders (Tenant) and Lesley Storey (Tenant)

Staff Members: Jaine Cresser (Assistant Director – Housing and Investment) and Craig Miller (Assistant Director - Direct Services)

AGENDA

<u> PART 1</u>

1. APOLOGIES FOR ABSENCE AND DECLARATIONS OF INTEREST

To receive apologies for absence and declarations of interest

2. MINUTES OF THE PREVIOUS MEETING

To approve as a correct record the minutes of the Housing Management Advisory Board (HMAB) meeting held on 19 July 2018.

Pages 5 – 10

3. LIBERTY GAS UPDATE

Page 11

4. PERFORMANCE MANAGEMENT

Pages 12 - 26

5. TENANT AND LEASEHOLDER SATISFACTION SURVEY

Pages 27 - 50

6. REVENUE AND CAPITAL QUARTERLY PERFORMANCE UPDATE <u>Please bring Pages 11 – 38 of HMAB July Agenda</u>

- 7. HRA MEDIUM TERM FINANCIAL STRATEGY (MTFS)
- 8. HOUSING ALL UNDER ONE ROOF UPDATE
- 9. VOIDS AND REPAIRS UPDATE
- 10. FEEDBACK FROM EXECUTIVE

11. ANY OTHER BUSINESS

To consider any business accepted by the Chair as urgent

12. DATE OF NEXT MEETING

12 September 2018, Kadoma Room, Daneshill House

Agenda Published 09 August 2018

AGENDA

HOUSING MANAGEMENT ADVISORY BOARD

5.45pm for 6.00pm start on Thursday 16 August 2018

Shimkent Room at Daneshill House

Chair: Cllr Philip Bibby CC

Contact: Fungai Nyamukapa 01438242707

ltem no.	Subject	Lead	Mins allocated	Time
	Refreshments		15 Minutes	5:45pm to 6:00pm
1.	APOLOGIES FOR ABSENCE AND DECLARATIONS OF INTEREST	Chair	2 Minutes	6:00pm to 6:02pm
2.	MINUTES – 19 JULY 2018	Chair	3 Minutes	6:02pm to 6:05pm
3.	LIBERTY GAS UPDATE	Dennis Panter	15 Minutes	6:05pm to 6:20pm
4.	PERFORMANCE MANAGEMENT	Elaine Wright	15 Minutes	6:20pm to 6:35pm
5.	TENANT AND LEASEHOLDER SATISFACTION SURVEY	Katrina Shirley	20 Minutes	6:30pm to 6.50pm
6.	REVENUE AND CAPITAL QUARTERLY PERFORMANCE UPDATE	Anita Thomas	15 Minutes	6:55pm to 7:10pm
7.	HRA MEDIUM TERM FINANCIAL STRATEGY (MTFS)	Katrina Shirley	15 Minutes	7:10pm to 7:25pm
8.	HOUSING ALL UNDER ONE ROOF UPDATE	Jaine Cresser	10 Minutes	7:25pm to 7:35pm
9.	VOIDS AND REPAIRS UPDATE	Craig Miller	10 Minutes	7:35pm to 7:45pm
10.	FEEDBACK FROM EXECUTIVE	Cllr J Thomas	10 Minutes	7:45pm to 7:55pm
11.	ANY OTHER BUSINESS	Chair	5 Minutes	7:55pm to 8:00pm
12.	DATE OF NEXT MEETING WEDNESDAY 12 SEPTEMBER 2018, 18.00, KADOMA ROOM	Chair		